Nestverwachting

Moeder: Keyna Fan Swide pracht

HD-A, ED-vrij, MDR1 +/+, DM-vrij

Dit zal Leyna haar 2e nestje worden, zij heeft in de zomer van 2021 een nestje van 10 pups gehad. Op 24 en 25 februari 2023 hebben Timo en Leyna 2 geslaagde dates gehad, over 28 dagen gaan we een echo laten maken en hopen we dat we nestje mogen verwachten. Als alles goed gaat verwachten we dan zo omstreeks 28 april 2023 pups! Voor meer informatie over Leyna kunt u haar eigen pagina bezoeken, klik hiervoor op onderstaande button.

Vader: Ultimo Taien

HD-A, ED-vrij, MDR1 +/-, DM-vrij

 

Voor het 2e nestje van Leyna hebben we de prachtige Reu Timo (Ultimo Taien) uitgezocht. Hij is geïmporteerd uit Tjechië. Timo is een ontzettend leuke reu met een prachtig hoofd, zeer donker pigment en mooie bouw. Timo is geen harde en dominante hond, hij wil heel graag zijn baasjes pleasen en is altijd vrolijk en blij. Timo is goed gekeurd voor de fok door de VZWH en heeft hele mooie gezondheids-uitslagen. Klik hieronder voor de eigen pagina van Timo.

Meer informatie

Wanneer worden er pups verwacht?

Omstreeks 28 april 2023

Van welk ras is dit nest?

Zwitserse Witte Herder

Hoe kan ik informatie over dit nest verkrijgen?

U kunt informatie vragen door telefonisch contact met ons op te nemen of via de mail. Op de website staat onder het kopje nestverwachting ook de benodigde informatie over de ouderdieren.

Voldoen de ouders aan alle gezondheids-onderzoeken

Zowel de vader als de moeder zijn goed gekeurd door de betreffende rasverenigingen, uiteraard voldoen zij aan alle gezondheids-eisen

Krijgen de pups een stamboom?

Al ons gefokte pups krijgen een stamboom en DNA-certificaat welke uitgegeven word door het RVB op kynologisch gebied in Nederland.

Kan ik de pups bezoeken?

Als u bij ons op de belangstellings-lijst staat kunt u voordat de pups geboren zijn ons bezoeken om kennis te maken. Vanaf de leeftijd van 3 weken mogen de pups bezoek ontvangen.

DNA test

Onze honden zijn Embark getest.

Vanaf welke leeftijd mogen de pups het nest verlaten?

Vanaf de leeftijd van 8 weken mogen de pups het nest verlaten. De pups krijgen een stamboom, europees paspoort/entingsboekje een puppypakket en informatieboekje mee waarin allerlei wetenswaardigheden en voedings-tips in staan.