U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Geboorte

 

Er zijn 8 prachtige pups geboren op 15 mei 2020!

Hieronder het geboorte-verslagje:

De dag voor de geboorte liet Djody haar eten staan en wilde ze heel vaak naar buiten om haar behoefte doen. Ze begon ook te graven in haar mand en soms was ze wat rillerig en vooral heel veel hijgen. Dit zijn tekenen dat de pups niet lang meer op zich laten wachten. Dit ging de hele nacht door met pauzes van slapen, dus het luchtbed maar opgezocht om voor alle zekerheid maar naast de werpkist te slapen. Eindelijk kondigde na een lange nacht om 06.40 de eerste pup zich aan, een reutje het was weer super om mee te maken. De eerst geboren pup is altijd prachtig om te zien, vol trots en verwondering werd de pup gepoetst en verzorgd door Djody. Dit duurde echter maar een paar minuten want de volgende pup werd al 5 minuten daarna geboren, ook een reutje. Dit ging snel..., We hadden niet eens tijd om de eerste pup te wegen en een bandje om te doen. Het 1e reutje kreeg het blauwe bandje en woog 490 gram, het 2e reutje kreeg het groene bandje om en woog 540 gram. Daarna werd er om 07.25 een teefje geboren zij kreeg het roze bandje en woog 462 gram. Tien minuten daarna om 07.35 werd er weer een reutje geboren, hij kreeg het bronzen bandje en woog 476 gram. Nu waren er al 4 in een sneltreinvaart geboren, het ging lekker vlot. Meestal zit er wel wat meer tijd tussen de geboortes maar Djody zette deze keer de vaart erin. Om 08.40 werd er weer een reutje geboren hij kreeg het Lime groene bandje en woog 482 gram. Tussendoor kreeg Djody wat kwark en water aangeboden en dan kon ze er weer tegen aan. Om 9.00 uur werd er weer een reu geboren hij kreeg het rode bandje en woog 476 gram, de reutjes waren sterk in de meerderheid, nu maar weer eens een teefje!... Maar nee Djody dacht hier anders over en zette om 09.10 weer een reutje op de wereld, hij kreeg het paarse bandje en woog 490 gram. De laatste pup wederom een reutje werd om 10.04 geboren en woog 534 gram, hij kreeg het witte bandje. We hebben tot 12.15 gewacht maar het bleef bij 8 prachtige pups, 7 heren en een dametje!

Hieronder de foto's van de geboorte..

 

 

Na de geboorte hebben we Djody gewassen en de werpkist schoon gemaakt en voorzien van een droog en warm vetbed. Nu maar lekker genieten van ons prachtige pups en trotse mem (mamma)!