U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Week 6

Het is alweer week 6, deze week zijn de pups gechipt door het RVB en is er DNA afgenomen, de pups waren heel flink af en toe even een klein piepje maar verder niet. Ook zijn ze afgelopen vrijdag allemaal op gezondheid gecontroleerd door de dierenarts en hebben ze hun eerste inenting gehad. Alle pups zijn gezond verklaard door de dierenarts, JOEPIE we zijn helemaal blij hier! Ook zijn ze deze week lekker buiten geweest. Helaas konden we niet achter in het grote stek, er was daar geen zon en erg winderig. Gelukkig was het voor huis heerlijk en hebben ze daar nog even kunnen rondstappen, auto's, tractors en fietsers werden nieuwsgierig bekeken. We hebben daar meteen maar van geprofiteerd en prachtige portretjes en foto's van kunnen maken. Daarna zijn ze als een blok in slaap gevallen, wat wel weer jammer was voor de puppy-visite en alleen slapende en luie pupjes te zien kregen. Maar gelukkig zijn ze dan wel weer heel knuffelbaar..

Reutje Blauw

Reutje Brons

Reutje Groen

Teefje Geel

Teefje Paars

Teefje Roze

Deze week zijn we met dit prachtige weer ook nog even met de pups op pad geweest. Eerst met de 3 dames naar de Welkoop en de dag daarna in de auto met de 3 heren, ook naar de Welkoop. Wat een belevenis, eerst van alles snuffelen want er zijn best lekkere dingen daar te krijgen. Later huppelden ze mooi door de gangpaden. Aan het einde van de week zijn we nog even het bospad op geweest dat was meteen rennen, ze vonden het geweldig. Het enige nadeel was dat we met zijn 2en waren en de pups hadden zoiets van toedeledokie wij trekken onze eigen route wel hahaha. Het was houden en keren maar al met al erg leuk en leerzaam voor de pupjes. Daarna weer in de auto terug naar huis, weer een ervaring rijker...